1163950.jpg

Siinä ne nyt vihdoin ovat. Minun polvisukkani. Lankana Novitan 7 Veljestä Raita. Ihan vain on sileää oikeaa, paitsi varressa hiukan 2o2n-resoria. Tiimalasikantapää ja sädekavennus. Ihan nätit ja mikä tärkeintä, lämpimät.

Eilen sitten rikoin lupaukseni. Tein vain pikkuisen matkaa Leskenlehtihuivia ja sitten eksyin Tilli Mössönpojassa aivan ihaniin sukkiin joihin meidän isompi neiti ihastui ja ajattelin kokeilla vähän samantapaisia. Eli niin siinä sitten kävi, että lupaus rikkoutui että räks vain.. Nyt saatte sitten pilkata. Olen valmiina kääntämään toisenkin posken.

Tänään olis tarkoituksena saada nuo Viivi-Lotan sukat valmiiksi ja sitten voisin ahkeroida sen Leskenlehden kimpussa. Tiedän vain jo etukäteen että lanka ei riitä siihen, joten siksi se ei innosta. On mulla siihen vielä yksi kerä, mutta tiedän että pitäisi tilata vielä yksi kerä ainakin lisää. Se on vähän hankalaa, koska en viittis tilata ainoastaan yhtä kerää eikä mun sais lankalakkoni takia tilata muuta kuin sen yhden. Olisko tuo nyt sitten kyllin hyvä syy tilata vähän enemmänkin? Eikö oliskin?!

Lähden nurkkaan häpeämään..