Lisäilen kuvia illemmalla, nyt en jaksa taiteilla, kun on vauva rinnalla.

Viime päivinä olen saanut jotain aikaankin. Vihreä Nuolitanssi on purettu takas kerälle ja langan käytän johonkin muuhun. Myös Viivi-Lotan raitasukat saivat purkutuomion ja teen Wooleista tytöille lapaset tai sukat. Vipsukan pikasniikkerit on valmiit ja kovassa käytössä, vaikka niistä tulikin hiukkasen liian isot. Maissihuivi saattaa saada myös purkutuomion ja teen ihanan pehmeästä langasta Nellille kaulurin, myssyn tai pikkuiset lapaset. Katsotaan nyt mihin sitä riittää.
Tuosta ufokuvasta puuttui muuten mun putkisukat. Putkisukkia niistä ei tule,mutta sukat kuitenkin. Itseasiassa elämäni ensimmäinen polvisukka on jo valmis ja toinen puikoilla. Kokeilin ensimmäistä kertaa tiimalasikantapäätä, joka onnistui muuten, mutta langan olisi pitänyt olla vieläkin kireämmällä. Jäi ikäviä reikiä, mutta mitä pienistä. Ehkä ensi kerralla osaan jo paremmin.

Sitten siitä lankalakosta.. Niin mistä lankalakosta *köh köh*? Mies antoi luvan isolle lankatilaukselle, joten Tapion kaupasta on tulossa iso kasa alpakkaa, merinoa ja sukkalankoja. Odotan innolla. Alpakasta ei olekaan aiempaa kokemusta ja merinostakin vain villahousujen verran.

Täällä meillä sairastellaan kovasti. Mun kurkkukipu ja kuumeinen olo on jo ohi, mutta Viivi-Lotta sairastui eilen ja yö olikin sen mukainen. Heräsin varmaan kymmenen minuutin välein ja olin ihan poikki, kun kello seitsemän jälkeen herätti hammaslääkäriin. Nyt on hammas sitten juurihoidettu. Vielä on puruarka, mutta ehkä huomenna on jo kunnossa.
Kävin kirjastossakin ja sieltä löytyi kaikenlaista kivaa. Skönä hemmejä lainasin sisustusideoiden toivossa ja käsityöpuolelta tarttui mukaan muutama huovutus-, virkkaus- ja sukkakirja. Odotan iltaa ja tyttöjen nukkumaanmenoa, että pääsen tutkimaan kirjoja rauhassa. Kenties saan uusia ideoita polvisukkien jälkeen toteutettavaks. Se synttärilahjaksi menevä mohairhuivikin pitäisi kyllä jossain vaiheessa virkata valmiiksi. Blaah :p .

Nyt spagettia syömään, hips hei!