... mutta tyhjästä muotoutui blogi. Jo jonkin aikaa suunnittelin, että yhdistän kaksi blogiani ja tänään päätin toteuttaa suunnitelmani. Hiukanhan tuohon pohjan tekemiseen meni aikaa, mutta ei liikaa, koska päätin tehdä pohjasta todella yksinkertaisen. Tykkään että värejä on joko tosi paljon tai sitten erittäin minimaalisesti.
***
Tiivistän nyt siis tähän yhteen blogiin niin käsityöblogin kuin ihan tavallisen päiväkirjankin. Tuntui ettei aika enää riittänyt päivittää molempia blogeja erikseen. Samalla päätin myös aloittaa puhtaalta pöydältä ja poistaa vanhat viestini. Onneksi en ollut vielä paljon ehtinyt kirjoitella kumpaankaan blogiin.
***
Kylläpä oli aamulla ihana yllätys, kun huomasin pihalla satavan lunta. Viivi-Lotta oli aivan innoissaan. Koko aamun kuului tietyin väliajoin pikkuinen kailotus: "Äiti, lunta sataa taas. Mennään tekemään lumiukkoa"! Eihän ulkona vielä lumiukkoa pystynyt tekemään, mutta käytiin kuitenkin ulkona koko perheen voimin. Nelli-Mariakin haalarissaan hetken kömpi lumessa. Ei innostunut asiasta ihan yhtä paljoa kuin äiti ja jouduttiinkin lähteä aika nopeasti takaisin sisälle.
***
Mies tuolla keittää meille teetä. Mitähän sitä keksisi teen kanssa iltapalaksi. Lämpimiin leipiinkään ei taida olla aineksia. Pian Viivi-Lotta menee nukkumaan ja minä linnoittaudun käsityön ja karkkipussin kanssa telkkarin ääreen katsomaan Faktan ohjelma-antia. Fakta on aivan huippu kanava.
***
Neuloin muuten Viivi-Lotalle pipon. Ei se sitä varmaan enää kauaa pysty pitää, kun tulikin lumi ja pakkaset, mutta kovasti se siitä tykkää.

1034661.jpg
Mallina: tyttäreni Viivi-Lotta
Ohje: pipo omasta päästä, kukka Rachel Henderson - Koukussa neulomiseen
Lanka: Pipossa Novita Samos Lollipop, kukassa Coats Mambo


1034642.jpg
Valitan kuvien huonoa laatua. Valoa ei ollut tarpeeksi.
Värit ovat oikeasti hiukan kirkkaammat. Pipossa lilaa ja valkoista,
kukassa lilaa, valkoista ja pinkkiä