Mies lähti taas humputtelemaan.. Meni veljensä kanssa katsomaan kun tutut pojat soittaa tuolla seurakunnan nuortenillassa. En viitsinyt kieltää, vaikka tympäsee laittaa tytöt jo ties monettako kertaa yksin nukkumaan. Tämä viikko on ollut aika yksinäinen. Mies on tehnyt pitkää päivää ja mulla ei oo ollut autoa, millä pääsisin lähtemään, jos yhtäkkiä sattuis tulemaan inspiraatio. Oon siis vaan kykkinyt kotona ja käynyt kerran siskon luona. Täytyy sanoa, että tällä hetkellä oon ihan kypsä tähän kotona olemiseen. Onneksi huomenna lähdetään Seinäjoelle. Reissu piristää varmasti osaltaan, mutta sen tarkoitus ei vaan ole niin mukava. Mennään nimittäin käymään isän luona sairaalassa. Isä on ollut jo pitkään huonossa kunnossa ja saa nähdä onko tämä isän viimeinen isänpäivä.

Tänään otin itseäni niskasta kiinni hirmuisella otteella ja tein kolme työtä valmiiksi. Nyt on siis miehen isänpäivälahja valmiina ja paketissa ja lisäksi Viivi-Lotan kaulaliina ja pukin konttiin menevä kolmiohuivi päätelty ja hapsutettu

1050997.jpg
Ohje: ainaoikein
Lanka : Samos Lollipop sekä Coats Mambo
Puikot: nelosen bambupyöröt
Kaulaliina on neulottu kaveriksi tälle pipolle.

1050999.jpg
(anteeksi kuvan huono laatu! ja hups, sinnehän on jäänyt pari pidempääkin lankaa roikkumaan..)
Ohje: kolmiohuivi Salomonin solmuilla
Lanka: kotimainen käsinvärjätty 100% villalanka
Koukku: 4

Tämä päivä on mennyt aika pitkälti koneen ääressä. Mitä nyt pakolliset imuroinnit, ruoanlaitot ja lasten kanssa touhuamiset hoidin, mutta muuten lueskelin blogeja ja höpisin messengerissä. Samalla neuloin miehen lahjaa valmiiksi. Täytyy muistaa ottaa huomenna kuva, kun niin tohkeissani laitoin pakettiin etten muistanut tänään napsasta.

Siskon kanssa kävästiin kaupassa ja tällä kertaa mukaan ei tarttunut lankaa. Mies itseasiassa kielsi ostamasta. Toinpa sitten kuitenkin kasin sukkapuikot ja puuhelmiä. On se kumma etten pääse kotiin asti ostamatta mitään neulomiseen liittyvää.
Kauppareissun aikana mies oli ottanut tytöistä kuvia ja on kyllä ihan pakko laittaa tännekkin yksi. On ne niin kultaisia <3

1050994.jpg
Nelli-Maria on oppinut istumaan. Ei nyt vielä ihan selkä suorassa, vaan nojaa edelleen käsillä lattiaan, mutta istuu kuitenkin. Saa nähdä mitä tuo meinaa konttaamisen ja seisomisen kanssa. Tuntuu että nousee suoraa jaloilleen. Ainakin kovasti yrittää, vaikka ikää on vasta kuusi kuukautta. Sängystään jo huutelee äitiä ja kuikuilee pinnojen välistä. Yrittää niitäkin vasten nousta. Täytyy kai laskea pohjaa ettei rymise joku päivä pää edeltä alas sängystä.

Kauppareissun jälkeen olin ahkera ja leivoin miehelle isänpäiväkakun. Tai no leivoin ja leivoin.. Ostin valmispohjan, jonka sitten vain leikkasin sydämen muotoon, täytin ja koristelin. Tuli ihan ok vaikka ei ihan sellainen millaiseksi suunnittelin. Kaupassa oli myytävänä kahta punaista marsipaania. Toisessa luki punainen ja toisessa vaaleanpunainen. Valmistaja oli sama, joten kuvittelin että punainen on tummanpunaista ja vaaleanpunainen vaaleanpunaista. Noh.. Tuo punainen oli vaaleanpunaista, joten mitä ihmettä se vaaleanpunainen sitten mahtaa olla. Valkoista varmaan..

Viivi-Lotta hipsi äsken nukkumaan. Taisi nukahtaakin jo. Ihmeen hienosti ja kiltisti se sinne jäi, vaikka parina iltana omaan sänkyyn jääminen ja ylipäätään nukkumaan meneminen on ollut yhtä tuskaa. Kamalaa itkua ja huutoa.
Nyt taidan vääntäytyä telkkarin ääreen. Vai malttaiskohan sitä.. Tekis mieli lukea blogeja. Tällä hetkellä kierroksessa tämä . Vilmalla on sana ja näppäimistö hallussa ja niin myös koukku ja puikot.