Tuntuu ettei tunnit vuorokaudessa riitä siihen kaikkeen mitä tahtoisin tehdä. Aivot aivan savuaa kaikista ideoista, mutta milloin ihmeessä ehdin niitä toteuttaa, kun kello juoksee valtavan lujaa eteenpäin ja tytöt hyppii lahkeissa kiinni? Tekisi mieli sisustaa tämä meidän iso huone uudelleen. Ei kuitenkaan ole aikaa. Tyttöjen kanssa en sitä pysty tekemään, koska varsinkin Nelli-Maria tulee aina huomaamatta taakseni ja jää pian jalkoihin tai huonekalujen alle.

Eilen innostuin siivoamaan tämän ison huoneen ja huomasin, että tämä todellakin kaipaa väriä, koristeita ja tottakai uusia tapetteja. Tämä vaan on niin valtavan kokoinen ettei tätä ihan hetkessä tapetoida eikä tällä hetkellä taida olla varaa tapetteihinkaan. Saisi ostaa aika monta rullaa. Kai sitä täytyy vaan tyytyä vaikkapa uusiin verhoihin ja mattoihin kun vaan saisi sellaisetkin hankittua.

Nuolitanssi-huivi edistyy erittäin surkeasti. Vaihdoin langan taas kerran, koska huomasin ettei mohair taida olla ihan paras lanka silloin kun neuloo pitsihuivia ihan ensimmäistä kertaa. Mohairin tilalle tuli siis vaaleanvihreä Seiskaveikka. Aika hassu lankavalinta, mutta kun ei nyt sattunut muutakaan kivan väristä lankaa löytymään. Aloitin myös eilen illalla neulomaan ohutta pitkää huivia ihan peruspitsikuviolla (2 oikein yhteen, lk) jokin aika sitten tilaamastani turkoosinsinisestä teeteen maissilangasta ja päätin etten enää koskaan tee mitään maissilangasta. Onhan se pehmeää joo, mutta siihen sen hyvät puolet jääkin. Langan säikeet hajoaa jatkuvasti ja sitä on hankala neuloa ja lisäksi tuosta lähtee ihan älyttömästi jotain kummallista nukkaa. Saa nähdä kauanko tuo huivi tulee kestämään. Ajattelin nyt kuitenkin tehdä sen valmiiksi ja jos tuo mun kerä ei riitä, niin kai sitä on pakko tilata lisääkin, mutta mihinkään en kyllä enää aio tuota lankaa käyttää.
Tietääkö kukaan onko kaikki maissilangat samanlaista omituista höttänää vai tekeekö joku muu valmistaja maissilankaa, joka pysyy neulottaessa ehjänä? Tekeekö maissilankaa ylipäätään kukaan muu kun teetee? En jaksa googlettaa.

Oltiin tänään siskon ja tyttöjen kanssa käymässä äidin luona ja sieltä tarttui mukaan iso kasa äidin vanhoja neule- ja pyöröpuikkoja. Ei varmaankaan mitään erityisen hyviä, mutta kyllä sieltä yhdet puiset neulepuikotkin löytyi. Täytyis koittaa miten ne toimii. Saa sisko kyllä viedä niistä ne mitkä haluaa. Kyllähän mulla tuolla omassakin korissa on kohtalaisesti puikkoja, mutta kun mulla on myös aina miljoona työtä yhtä aikaa puikoilla, niin tahtoo puikot loppua kesken.

Odottelen tässä miestä kotiin. Saa nähdä pääseekö ollenkaan tämän vuorokauden puolella. Kyllähän minä tyttöjen kanssa täällä pärjään, mutta pelkään vaan niin kovasti hirvikolaria yms. jos yötä myöten ajelee kotiin. Eipä tästä ole montaakaan päivää, kun lempipizzeriani omistaja ja toinen mies kuolivat kolarissa :( . Vielä juuri sillä tiellä, mitä kautta miehenkin on kotiin tultava. Eipä kai sitä kuitenkaan kannata etukäteen murehtia. Kolari on sellainen asia, jolle ei oikein murehtimalla mitään mahda.
Viivi-Lotta on kohta käyttänyt päivän peliaikansa tuossa viereisellä koneella ja Nelli-Maria leikki lattialla. Täällä on ihanan siistiä ja ulkona palaa lyhdyissä kynttilät. Sain tänään siivottua ja oikein pestyä lattiatkin. Olisin kylläkin puunannut vielä enemmänkin, mutta Nelli-Maria sanoi terävän vastalauseensa. Se ei tykkää kun äiti siivoaa.. Nyt kauraryynit kutsuu puuronkeittoon, joten jatkan taas kun aikaa riittää.