..kuvia. Kone ja kamera saivat erimielisyytensä sovittua ja sain kuin sainkin siirrettyä kuvat koneelle. Valitan huonoa kuvalaatua, mutta oli pimeä päivä eikä kattolamppukaan jostain syystä auttanut asiaa.

1081162.jpg
Vipsukkaisen pikasniikkerit, jotka valmistui tässä taannoin.
Hiukkasen tuli liian isot, mutta sehän on ihan hyvä, kun miettii millä vauhdilla
reilun kolmivuotiaan jalka kasvaa.
Malli: Helminalle
Lanka: Asa Gjestal Janne (422) n. 50g
Puikot: bambuiset sukkapuikot nro 3
Silkkinauha kaappien kätköistä

Siinä siis Viivi-Lotan pikasniikkerit. Harmittaa toisaalta että niistä tuli noin isot, vaikka yritin kyllä matkan varrella mallailla niitä tytön jalkaan. Toisaalta tuon jalat taas kasvaa niin nopeaa, että on hyvä kun tossuissa on tilaa. Eikä tuo väljyys näytä tyttöä haittaavan, kun kovasti tossujaan pitää.


1081163.jpg
Siinä on meikäläisen polvisukka,
Malli: omasta päästä kilkutin.
Tiimalasikantapäähän katsoin ohjeet Ullasta.
Lanka: Novita 7 veljestä raita
Puikot: bambuiset sukkapuikot nro 3

Polvisukista toinen on edelleenkin vaiheessa. Ei vaan jaksa kiinnostaa tällä hetkellä. Mua harmittaa suunnattomasti tuo valkoinen ohut raita tuossa kantapään kohdalla. Tein tiimalasikantapään ekaa kertaa ja jos olisin tiennyt, että siinä täytyy neuloa yksi kierros kokonaan ympäri, niin olisin suunnitellut nuo langat niin että tuo raita olisi tullut kokonaan ruskeana. Noh.. Pääasia että sukat on lämpimät.
Tuon parempaa kuvaa mulla ei sukasta tällä hetkellä ole, mutta kuvaillaan sitten oikein miehen kanssa kahdestaan kunhan toinenkin sukka valmistuu.


1081166.jpg
Mitäs sieltä pilkottaa?!

1081167.jpg
Ihania lankoja Tapion kaupasta.

1081169.jpg
Sukka- ja myssylankoja: ylhäältä myötäpäivään 2 kerää Gjestalin Ullteppegarnia, kerä Schoeller+Stahlin Wollfrauen merinoa, kerä Garnstudion Fabelia, kerä Schoeller+Stahlin Fortissima colori socka coloria, kerä Hjerte Sock 4:ää.

1081170.jpg
Ensimmäiset alpakkalankani <3
Dropsin Alpacaa väreissä 2919, 2916 ja 2925

Vähänkö mua harmittaa.. Olen todellakin vasta aloittelija koko käsityösaralla ja varsinkin lankojen ostamisessa netistä. Niinpä en aivan tajua minkä kokoisia keriä mitkäkin on ja paljonkohan lankaa tarvitsee esim. sukkiin. Kuvittelin noiden kerien olevan paaaaljon isompia ja niinpä tilasin jokaista lankaa aivan liian vähän. Tyhmä minä, tyhmä!!

Alpaca on aivan ihanaa. Olen kertakaikkisen rakastunut siihen. Varsinkin tuo herkullinen vaaleanvihreä on jotain käsittämättömän ihanaa. Aloitin siitä jo Leskenlehtihuivia. Huivi on ihanan helppo neuloa ja alpaca niin ihanaa neulottavaa, että taidan tilata sitä roppakaupalla lisää kunhan ole saanut entisiä lankoja neulottua ja miehen pään käännettyä. Mies kun ei oikein pidä lankaostoksistani.
Sukkalankoja ostin todellakin liian vähän, mutta eiköhän niistäkin jotain tytöille saa aikaiseksi. Merinovillalangasta taidan neuloa jossain vaiheessa Nelli-Marialle myssyn ja pienet lapaset.

Mutta mutta.. Siinä jotakin tälle päivälle. Tästä päivästä en viitsi edes puhua. Oli sen verran tympeä päivä heti aamusta alkaen. Onneksi hyvä ystävä tuli miehensä kanssa illalla käymään. Se pelasti illan :)