Polvisukkani ovat valmiit!! Kuvaa en vielä saanut, koska ne valmistuivat vasta eikä yön valo riitä niitä kuvaamaan. Ihan kivat tuli. Tiimalasikantapää ei ihan onnistunut toivotunlaisesti, mutta teinkin sellaisen vasta ensimmäistä kertaa. En kai kiristänyt lankaa tarpeeksi, joten vähän tuli reikiä..

Nyt olis enää Leskenlehtihuivi, punainen laukku ja pörrölaukku tekemättä. Oikeastaan voisin sen pörrölaukun tehdä vielä tänä yönä valmiiksi kun kuitenkaan ei huvita vielä mennä nukkumaan. Katselen Faktalta jotain hyökyaalto-dokkaria ja juon siskon tekemää kotikaljaa. Pienempi typykkä nukkuu tuossa sohvalla mun vieressä ja koira odottaa että pääsisi pissalle. Kai sitä täytyy käyttää pian että pääsee nukkumaan. Onneksi se on jo tottunut siihen että valvon myöhään.

Surffailin äsken Ravelryssä etsimässä mitä seuraavaksi alottaisin neulomaan. Ajattelin jotain kivaa laukkua. Niitä on niin paljon että kuinka ihmeessä osaan päättää minkä niistä haluan neuloa ensimmäisenä? Noh.. Kun nyt saisin ensin tuon Leskenlehtihuivin valmiiksi.

Nyt käytän koiran pissalla ja menen nukkumaan. Hyvää yötä!

Ps. Otsikko lähti liikenteeseen hiukan ennen aikojaan.. Ei täällä toki mitään kovin jännittävää kerrottavaa ollut :P