Mietinpä tässä, että koska 2000 kävijän merkkipaalu lähenee uhkaavasti, niin suoritanpas pienen arvonnan.
Olisi mukava tietää ketä kaikkia täällä blogissa käy, joten ilmoitelkaapa tähän viestiin itsestänne. Kertokaa samalla vaikka siitä kuinka aiotte viettää joulunne.

Kun 2000 kävijää ylittyy, suoritan kaikkien kävijöiden kesken arvonnan, jossa palkintona on jotain pientä kivaa :) .

Minulla täällä jouluvalmistelut sujuu hitaasti ja epävarmasti. Lähipiirissä on vähän surua, kun isä voi huonosti eikä välttämättä näe joulua. Se laimentaa jouluintoa. Yritän nyt kuitenkin lasten takia jotain pientä joulun tunnelmaa saada aikaan. Jouluvalot loistaa osassa ikkunoita, lyhdyt palaa pihalla ja joulupipareita on jo vähän paistettu. Vielä pitäisi keksiä jotain tunnelmallista joulukoristetta.

Leskenlehtihuivi on edelleen kesken, mutta se on kyllä edistynyt aika paljonkin. Lisäksi aloitin pumpulihuivia. Sekin menee joululahjaksi. Sitäkin on jo ihan mukavasti tehtynä, mutta vielä on paljon jäljellä. Paria laukkuakin pitäisi aloittaa, mutta kun en ole vielä päättänyt mistä langasta ne tekisin. Vapaahuovutuskin on käynyt mielessä. Täytyisi kai käydä lankaostoksissa. En taida tällä hetkellä omistaa paljoakaan huopuvaa lankaa, kun hahtuvistakin pitäisi kehitellä villahousuja pikkuneidille. Edelliset alkaa jäämään lyhyiksi.

Siskon tytöt ovat olleet meillä nyt parina päivänä leikkimässä. Tuntuu kivalta, kun Viivi-Lotallakin on nyt ollut kavereita. Se on niin yksinäinen täällä päivisin. Täytyisi oikein ottaa itseään niskasta kiinni ja kutsua saman ikäisten lasten vanhempia tänne meille kotiin niin että lapset saisivat leikkiä ja me aikuiset kahvitella. Oon vaan niin saamaton. Jos blogiani lukee joku täältä lähistöltä, niin tervetuloa kahville. Saa tietenkin kauempaakin tulla :) .

Nyt lopettelen, mutta ottakaa te sankoin joukoin osaa arvontaan!