Joulu oli ja meni. Virallisesti se kai vielä jatkuu, mutta mun joulu on aina ohi heti joulupäivän jälkeen. Sen jälkeen saa mun puolesta lumet sulaa ja kesä tulla. Nyt ei kylläkään ole lunta, joka sulais.

Joulu meni meidän osalta hyvin. Aatto vietettiin siskon luona ja tänään oltiin anopilla. On syöty hyvin ja avattu noin tsiljoona lahjaa. Minua lahjottiin mm. kahdella pyjamalla, Naomi campbellin hajuvedellä, sukilla, suklaalla, parilla paidalla ja kaulakorulla. Kaikki lahjat on ihania.

Mun itsetekemille lahjoille tuli aika kiire. Äidin laukku valmistui vasta aaton aaton iltana ja silloinkin jouduin viimeistellä sen aikaisemmin mitä olisin halunnut. Siitä siis tuli erilainen mitä halusin enkä edes ehtinyt napata siitä kuvaa. Ehkä otan joskus kun satun äidin luokse kameran kanssa.

Tässä siis lahjat, jotka tein:

1104129.jpg
Helmineulelaukku miehen siskolle.

1123496.jpg
Kaulaliina anopille.

1006312.jpg
1050999.jpg
Kolmiohuivit siskon tytöille.

1143009.jpg
Virkattu laukku siskolle. Äidille tuli aika samanlainen, mutta pienempi ja pyöreillä kahvoilla.

965885.jpg

Kirjanmerkit äidille, isälle ja miehelle.

Päätin, että alan tehdä ensi vuoden joululahjoja heti kun saan polvisukat ja Leskenlehtihuivin valmiiksi. Aloitan noiden parissa ahkeroinnin heti huomenna. Toivotaan että saan molemmat pian valmiiksi, koska sormet syyhyää jo päästä käsiksi johonkin uuteen juttuun.. Kenties johonkin isoon pitsiseen kolmiohuiviin. Muuten.. Oon jo pikkuisen rikkonut lupaustani. Tai siis.. Aaton aattona otin telkkaria katsellessani virkkuukoukun ja äidin laukusta jääneet langanjämät käteeni ja pikkuhiljaa siitä sitten muodostui aamutossu omalla kehitteillä olevalla mallilla. En laske sitä kuitenkaan uudeksi työksi, koska se vaan oli idea, joka täytyi toteuttaa heti, jotta ei unohdu ja kaikenlisäksi aamutossusta ei edes tullut käyttökelpoinen. Täytyy kehitellä vähän lisää ja jos onnistun saamaan aikaan jotakin ihan oikeasti toimivaa, niin voin julkaista ohjeen täälläkin.

Nyt pitäisi käyttää koira iltapissalla ja katsella sen jälkeen loput nauhoittamani Synnytyssairaalat. Tänäänhän Faktalla oli oikea Synnytyssairaalamaraton. Lempparikanava ja lemppariohjelma :)