1147687.jpg

Mikäs se siinä? Olisikohan (edelleen) keskeneräinen Leskenlehtihuivi. Se sai eilen taas varmaan viitisen lisäsenttiä, mutta ei ole siitä sen koommin edennyt. Täytyisi keskittyä äidin joululahjalaukkuun, mutta kun sekään ei kiinnosta. Purin koko typerän laukun ja aloitin uudelleen virkkaamalla. Se on joutuisampaa.

Täällä on ollut jotenkin apeaa viime päivät. En tunne oloani täysin terveeksi ja lapsetkin on taas flunssassa. Pelkään että iskee influenssa, mutta koska kuumetta ei näy eikä kuulu, niin kai tämä on sitten vain sitä samaa jota oli jo aiemmin. Olisihan se pitänyt arvata, että se uusii jossain vaiheessa.
Mulla on pää taas vaihteeksi tosi kipeä. Luulisin johtuvan liian vähistä yöunista. Tuli eilen valvottua liian myöhään kun lueskelin blogeja ja sitten pienempi neiti pitikin mua yöllä ihan kiitettävästi hereillä.

Tänään pitäisi siivota talo joulukuntoon, kantaa petivaatteet ulos sun muut jutut. Yhtään ei vaan ole jouluinen olo. Eiköhän se joulumielikin sieltä kuitenkin jossain vaiheessa palaa. Ajattelin ostaa piparitaikinaa ja tehdä siitä Viivi-Lotan kanssa piparkakkutalon. Kynttilöitäkin voisi ostaa lisää ja illalla laitan kyllä ulos lyhtyihin kynttilät. Kynttilät tuo kyllä aina joulun taloon. Varsinkin jos niitä katsellessa voi juoda glögimukillisen tai kaksi :) .

Eilen illalla mietiskelin mun lanka- ja ufotilannetta ja tein taas kerran itselleni pienen lupauksen. Kirjoitan sen tänne ylös niin saatte mua haukkua ja piikitellä sitten kun menen sen lupauksen rikkomaan.

Lupaan etten osta uutta lankaa paitsi seuraavissa erityistapauksissa:

- Jos jostakin keskeneräisestä työstä loppuu lanka kesken
- Jos satun yhtäkkiä voittamaan lahjakortin lankakauppaan
- Jos satun lähtemään matkalle esimerkiksi Viroon, joka on tunnetusti neulojien lankaparatiisi.

Lupaan etten aloita uutta työtä ennen kuin entiset on tehty loppuun. Tässäkin poikkeustapauksena seuraavat:

- Jos joku pyytää minua tekemään itselleen jotakin tiettyä, saan sen tehdä.
- Jos saan idean esim. syntymäpäivälahjaksi jollekkin, niin saan sen tehdä.

Keskeneräisenähän minulla on tällä hetkellä äidin laukun ja Leskenlehtihuivin lisäksi polvisukat, punasävyinen laukku, violetti laukku ja vaatehuoneen perukoiltalöytynyt pörrölaukku.
Täytyy kai tilata lisää laukkukahvoja, jotka uhkaavat kovasti loppua.

Nyt täytyy rientää olkkarin ja keittiön kimppuun ennen kuin siskon tytöt tulee hoitoon.

Ps. Lisäänpä vielä vilautuksen tämän vuoden joulukorteista

1147674.jpg