Kylpyläloma on takana päin. Tultiin jo sunnuntai-iltana, mutta en vaan ole jostain syystä jaksanut tänne mitään kirjoittaa. Loma meni hyvin ja aiotaan kyllä ottaa joskus uusiksi. Viivi-Lotta ui kuin kala kellukkeineen, vaikka ei ole elämänsä aikana käynyt kuin pari kertaa uimassa. Täällä kun ei ole uimahallia. Nyt polskutteli yksin tosi syvälläkin ilman mitään ongelmia. Ilman kellukkeita en toki vielä uimaan päästäisi.
Nelli-Mariakin nautti vedestä täysin siemauksin. Oli ensimmäistä kertaa uimassa.

Täällä kotona en oikein lähde käyntiin. Kämppä huutaa siivoamista, mutta kun ei jaksa, niin ei jaksa. Nelli-Maria on ollut sen verran pahalla tuulella etten saa mitään tehtyä ellei se nuku. Eilen raukka kaatui ja löi päänsä sohvapöydän kulmaan niin että päähän tuli valtavan suuri kuhmu, mustelma ja veriviiru. Harkitsin jo päivystykseen soittamista, kun pelkäsin että kallonmurtuma tai jotain muuta. Ainakin tuo nyt touhuilee ihan normaalisti eikä edes koskettaessa arista tuota kuhmua, niin eipä kai sillä sitten mitään vakavampaa ole. Tuota se teettää, kun nousee seisomaan jo puolivuotiaana..

Joululahjat on melkein kaikki pakattuna. Vielä tuolla vaatehuoneessa näytti viitisen pakkaamatonta lahjaa olevan ja muutama pitäisi vielä ostaa. Yhden käsityön sain eilen valmiiksi, mutta vilautan vain epäselvän kuvan, koska se on joululahja.  
 
1143008.jpg

Oon tosi onnellinen että vihdoin ja viimein sain sen valmiiksi, mutta stressaa kun yksi joululahja on vielä tekemättä. Aloitettu vasta. Leskenlehtihuivi ei valmistu täksi jouluksi. Sen piti mennä siskolle joululahjaksi, mutta taitaa saada sen vasta ensi vuoden puolella. Miten ihmeessä joku noin helppo neulottava voi niin tökkiä ja kestää?

Nyt täytyy ottaa itseään niskasta kiinni ja hilata takapuoli koneen äärestä siivoskelemaan. Vielä kun saisi Nelli-Marian päiväunille..