Piti tulla edes sen verran kertomaan, että kohta minustakin tulee Addien omistaja. Eikä pelkästään yksien vaan kolmien! Tilasin Vuorelmasta 80 sentin pitsipyöröt, 80 sentin bambupyöröt ja 80 sentin normaalit metallipyöröt. Odotan jo innolla että ne saapuu. On se kummallista kuinka ihminen voi olla onnellinen yksistä pyöröpuikoista. Enpä olisi vielä muutama kuukausi sitten uskonut :) .

Tämä päivä kului kotikotona ja sairaalassa isää katsomassa. Lähdin jo aamusella ja tulin kotiin vasta kun miestä piti hakea töistä neljältä. Loppupäivä on kulunut oikeastaan ihan vain koneella. Käväsin minä kaupassakin etsimässä Kirsille sopivaa pakettia arvonnan voiton johdosta. Jotain kivaa löytyikin ;) . Paketti lähtee postiin luultavasti huomenna.

Meidän perhe odottaa jo kovasti perjantaita. Silloin auton nokka suuntaa kohti pohjoista ja Oulun Edeniä. Mennään sinne kylpylälomalle koko viikonlopuksi. Ihanaa päästä vähän pois täältä kotosalta ja mennä edes pikkuisen hemmottelemaan itseä. Lapset lähtee toki mukaan, joten siinä mielessä voi olla että hemmottelu jää vähän vähemmälle. Ihanaa kuitenkin kun tytöt pääsee uiskentelemaan ja minä saan syödä hyvää ruokaa ilman että se täytyy itse kokata. Täytyy myös käydä tutkiskelemassa Oulun lankakauppoja ;). Olisko kellään vinkkejä?

Valkoinen huivi valmistui eilen. Laitoin sen yöksi pingottumaan ja tänään se sitten oli ihan valmis. Pingotin aivan ekaa kertaa ja sen kyllä huomaa. Tässä juuri mietin että kehtaakohan tuota antaa kenellekkään joululahjaksi. Ei siitä nyt niin erityisen kaunis tullut. Hyvää harjoitusta kuitenkin. Ihan ensimmäinen valmistunut pitsitekeleeni.

1123496.jpg

Kuva ei taaskaan ole kovin hyvä. Nappasin vain äkkiä. Lankana huivissa oli Schoeller + Stahlin Wollfrauen merinovillalankaa. Se oli aika miellyttävää. Ihanan pehmeää, mutta jotenkin hankalaa neuloa. Oli niin ohutta ja liukasta ja jäi välillä kuiviin käsiini kiinni. Puikkoina oli 3,5 millin bambupyöröt.

Eilen aloitin virkkamaan laukkua jämälangoistani. 7 veljestä ja Isoveljeä virkkaan. Yhtä aikaa vaaleanpunaista ja tummanpunaista. Tulee ihan nättiä. Tänään sain äidiltä tietooni, että tahtoisi mustan vähän suuremman laukun, joten aloitin sitten neulomaan sellaista. Luulisin että teen ihan vain helmineuletta niinkuin vihreään laukkuunkin.Toisaalta palmikotkin kiinnostaisi, mutta katsotaan nyt mitä saan aikaan. Helmineule on ehkä tarpeeksi yksinkertaista äidilleni.

Nyt taidankin mennä löhöämään sohvalle telkkarin ääreen ja virkkaamaan laukkua. Jospa vaikka saisin sen tänään valmiiksi asti.